ראש החוג למינהל מערכות בריאות

ראש החוג למינהל מערכות בריאות - שערי מדע ומשפט

ד"ר חיים לביא בוגר החוגים בפסיכולוגיה וזואולגיה באוניברסיטת בר אילן, בעל תואר שני מהמחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בר אילן.
השלים דוקטורט בפסיכולוגיה תעשייתית ארגונית באוניברסיטת מנצ'סטר באנגליה ב-1978. מאז היה מרצה באוניברסיטת בר אילן בחוג המשולב למדעי החברה ובבית הספר למינהל עסקים.

הקים באוניברסיטת בר אילן את חברת יישום טכנולוגיה ושיווק ועמד בראשה כ 15 שנים.

מכהן בתפקידי ייעוץ במגזר העסק והציבורי בישראל כיועץ ארגוני לארגונים שונים כגון: קופת חולים לאומית, הרשות לעסקים קטנים, עירית רמלה, עירית ערד.
כמו כן יעץ ד"ר לביא לשרים בממשלת ישראל, שר התחבורה אביגדור ליברמן, בכל הקשור לבטיחות בדרכים ויזם את ועדת "שיינין"  ושר החקלאות בזמנו ישראל כץ בייעול רשויות שהיו כפופות לו.

ד"ר לביא הקים בבר אילן תכוניות לימוד חדשות :ניהול מערכות בריאות וניהול תעשייתי לתואר שני, וכן ניהול טכנולוגיה לתואר ראשון. משתתף בכנסים בין-לאומיים וחבר בארגון בין-לאומי ליישוב קונפליקטים.
הקים את התוכנית לניהול מערכות בריאות במרכז האקדמי שערי מדע ומשפט ועומד כיום בראשה.

מועד הרשמה

סתיו 2019