סטודנטים >> מלגות והלוואות >> מלגת אור לחינוך

מלגת אור לחינוך

עמותת אור לחינוך מובילה שינוי חברתי בישראל על ידי טיפוח תחושת משמעות, שייכות וביטחון עצמי בקרב ילדים ובני נוער מהפריפריה החברתית. באמצעות תוכנית חונכות ייחודית, המשלבת חונכות אישית וקבוצתית, בה תלמידי תיכון חונכים תלמידים מכיתות ו', במטרה לחזק את תחושת הערך והביטחון העצמי שלהם. הפעילות מתבצעת בסניפים ומוקדי הפעילות שלנו, הממוקמים בבתי ספר מקיפים, ומנוהלים על ידי סטודנטים המקבלים מלגה.

הטבה ייחודית לסטודנטים של המרכז האקדמי שערי מדע ומשפט!
סטודנטים חדשים וותיקים נהנים מקוד קופון, המקנה גישה לשירותי הפרימיום של
אתר "מלגה פה"

לפרטים נוספים

רוצים לנהל סניף של עמותת אור לחינוך ולקבל מלגה עד 13,000 ₪?

וודאו שאתם עונים על התנאים הבאים:

- סטודנטים לתואר ראשון או שני במוסד להשכלה גבוהה, עם ייתרה של שנתיים לפחות ללימודים.
- גרים או לומדים באזור הסניפים של העמותה (עפולה, אשדוד, ב״ש, ערד, קריית מלאכי, דימונה).
- בעלי רקע וניסיון בעולמות ההדרכה או החינוך הבלתי פורמלי.
- יכולת הדרכה, ניהול ומנהיגות - חובה!
- זמינות לביצוע המלגה בין החודשים ספטמבר 2024 -יוני 2025.
- זמינות לסדנת כניסה לתפקיד (יומיים) בתחילת ספטמבר.

מה נדרש ממקבל המלגה?

- ניהול שבועי של אחד מסניפי העמותה.
- גיוס חניכים (תלמידי יסודי) וחונכים (תלמידי תיכון) והדרכתם.
- ניהול קשרים מול בתי הספר וההורים.
- אחריות על העברת התכנים וביצוע התוכנית החינוכית.

אל תחמיצו את ההזדמנות להשפיע! הירשמו עכשיו.

לאתר מלגה לחינוך               לאתר מלגה פה