מחקר במרכז האקדמי >> מחקר במרכז האקדמי שערי מדע ומשפט

מחקר במרכז האקדמי שערי מדע ומשפט

רשות המחקר במרכז האקדמי שערי מדע ומשפט פועלת לקידום החדשנות המחקרית והמצוינות המחקרית. הרשות תומכת בחוקרי המרכז האקדמי הנמצאים בחזית האקדמית והמחקרית בישראל ובעולם. מטרת הרשות היא ללוות את החוקרים לכל אורך שלבי המענקים, החל משלב הגשת הצעת המחקר ועד לניהול התקציבי של המענק שהתקבל. רשות המחקר משמשת ציר מקשר בין החוקרים לבין גורמי המימון, מוסדות שונים עמם יש שיתופי פעולה ויחידות אחרות במרכז האקדמי.
מטרותיה העיקריות של הרשות הן:
• הכשרת חוקרים
• הגדלת כמות החוקרים
• שיפור מתמיד של המחקר המתקיים במכללה
• טיפוח קשרים עם גורמי מימון בארץ ובעולם
• ניהול חוזי מחקר
• סיוע כספי בפרסום מאמרים בכתבי עת
• סיוע ברכישת ציוד
• סיוע וייעוץ בהכנת הצעות מחקר למימון
• סיוע בייעוץ סטטיסטי
• הדרכות לקראת הגשה לקרנות מחקר תחרותיות מובילות

מבין החוקרים:

ד"ר סיגל נעים

ד"ר נעים היא מרצה בכירה בפקולטה לניהול מערכות בריאות במרכז האקדמי שערי מדע ומשפט ומרכזת של המרכז לחקר ולימוד הזקנה באונ' חיפה. תחומי המחקר וההתמחות שלה הינם בגיל השלישי והזקנה ועוסקים בעיקר באמצעי מדיה, רשתות חברתיות, אוריינטציה דיגיטלית ומקוונות בזקנה, כמו כן באי שוויון, הדרה והכלה חברתיים, התעללות בזקנים והזנחתם, ועוד. לעמוד המלא של ד"ר נעים >>

להלן מחקרים אחרונים נבחרים של ד"ר סיגל נעים:

ד"ר לימור קסלר לדלסקי

מרצה במסלול הרגיל (חוקרים) בתוכניות לתואר ראשון ושני למנהל עסקים וניהול משאבי אנוש, חוקרת בתחומי ניהול, התנהגות ארגונית וניהול משאבי אנוש, מו"מ ומתודולוגיה בארץ ובעולם.
בוגרת התוכנית למשא ומתן ומנהיגות למנהלים של HARVARD. ד"ר קסלר לדלסקי שימשה כחוקרת אורחת בביה"ס למנהל עסקים, באונ' וושינגטון ארה"ב (Foster, UW) וכסגל אורח בביה"ס למנהל עסקים, אונ' נירנברג (FAU) בגרמניה. הובילה פרויקטים במערך מדעי ההתנהגות ובתי הספר השונים למנהיגות, עבדה בחברות ליעוץ ארגוני, שיווקי ועיסקי ביעוץ, אסטרטגיה, הנחיה, אימון הדרכה בחברות עיסקיות מקומיות ובינלאומיות כולל בתחום ההייטק. עסקה בהובלת מחקר יישומי ופרויקטים מערכתיים בארגונים, בהנחיית צוותים וירטואלים בינלאומיים וביעוץ ארגוני היברידי. משלבת פרקטיקות יישומיות אלה כולל יישומי AI (בינה מלאכותית) בהוראה ובהנחיה בקורסים האקדמיים הרלוונטיים. לעמוד המלא של ד"ר קסלר
לחצו כאן >>
להלן מחקרים אחרונים נבחרים של ד"ר לימור קסלר לדלסקי:

• במסגרת המחקר שלה, בשיתוף עם פרופ' טום לי מאונ' וושינגטון אשר הוצג גם בכנס הבינלאומי- ISSWOV  >>
  • במסגרת הכנס הבינלאומי, (American Academy of Management & Slovenian Acadmy of Management) בבית הספר למנהל עסקים וכלכלה באוניברסיטת בלגרד >>
  • במסגרת המחקר שלה, בשיתוף עם פרופ' טום לי מאונ' וושינגטון  >>
פרופ' מיכל טמיר

פרופ מיכל טמיר
פרופ' טמיר הינה ראש החוג לתארים שניים בפקולטה למשפטים, בעלת נסיון רב כמרצה בפקולטות השונות למשפטים ברחבי הארץ וכן באוניברסיטת ברקלי שבקליפורניה, מבין תחומי התמחותה: משפט ציבורי – חוקתי ומינהלי, ביקורת המדינה, דיני אכיפהו דיני מכרזים.
לעמוד המלא של פרופ' טמיר
לחצו כאן >>
להלן מחקרים אחרונים נבחרים של פרופ' מיכל טמיר: