תמונת רקע

הודעת קורונה- 5

15.3.20

לסטודנטים שלום,

שבוע טוב לכולם. אנחנו מקווים שימים מאתגרים אלה עוברים עליכם בצורה בטוחה, בריאה ונעימה. אנחנו מזכירים לכם שאנחנו כאן לרשותכם ונשמח לענות על כל שאלה/בעיה/בקשה.

היום התקיימו במרכז מספר שיעורים במתכונת המקוונת ואנחנו שמחים לומר שהמערכת עובדת ביעילות וסטודנטים רבים הצטרפו לשיעורים והצליחו  לשמור על שגרת למידה.

מי שעדיין נתקל בקושי טכני בהתחברות לשיעורים מוזמן לקרוא בשנית את ההנחיות ששלחנו ביום שישי ובכל מקרה של בעיה – נא פנו אל הרכזת וננסה לסייע.

בכל מקרה אנחנו מזכירים שהשיעורים הוקלטו ויועלו בקישור לאתרי הקורסים. העלאת השיעורים המוקלטים לא נעשית מיידית שכן נדרשת עבודת הכנה מסוימת. הצפי הוא שהשיעורים יועלו ביום שלמחרת השיעור.

מספר עדכונים חשובים :

בחינות

1. על פי החלטת ראשי החוגים לא יתקיימו בקורסים של סמסטר ב' מרכיבי ביניים כלל ושקלול הציון בקורס יהיה לפי 100% בחינה סופית. על אף האמור למרצים יש שיקול דעת לכלול מרכיב ביניים של הגשת עבודה. במקרה זה העבודה תוגש באמצעות תיבת ההגשה באתר הקורס – הכל על פי ההנחיות אשר ימסרו לכם על ידי המרצים בכל קורס בנפרד.
  2. מועדי ב' – ג' של סמסטר א' שנקבעו בלוח הבחינות מבוטלים. כלומר, בשלב זה ועד לשינוי ההנחיות לא מתקיימות בחינות כלל. אחרי תום תקופת הגבלות הקורונה יוכן לוח בחינות חדש שיתן מענה לכל הבחינות שבוטלו מהיום ואילך.

סמינריונים וסדנאות

1. בסמינריונים מחקריים בהם נקבעו מפגשי רפרטים יתקיימו הרפרטים בסקייפ או דרך מערכת הקורסים המקוונים אחד על אחד בין המרצה לסטודנט, הכל על פי ההנחיות שתקבלו על ידי המרצה הספציפי שלכם.
  2. בסמינריונים עיוניים בבית הספר למשפטים – מתבקשים המרצים לקיים מפגשי און ליין דרך המערכת המקוונת כאשר לכל מפגש ישובצו מחצית ממספר הסטודנטים הרשומים לסמינריון.
  3. בסמינריונים עיוניים ומחקריים של בית הספר לבריאות – יתקיימו מפגשי און ליין רגילים במועדים שנקבעו לכתחילה לקיום מפגשים פרונטאליים.
  4. בקורס סדנא אינטגרטיבית במינהל ממשל ומשפט- לא יתקיימו שיעורים מתוקשבים. עדכון ביחס לאופן העברת השיעורים ישלח בהמשך.
  5. לתלמידי הקליניקות המשפטיות תשלח הודעה נפרדת ביחס לאופן המשך הלמידה.

הגעה לקמפוס

הספריה פתוחה לשימושכם במועדים המפורסמים על ידה, כפוף לעמידה בהנחיות משרד הבריאות . ניתן יהיה להגיע אל הקמפוס לשם למידה וקיום קבוצות דיון אך הנוכחות תוגבל לקבוצות של עד 10 אנשים אשר ביניהם ישמרו כללי המרחק הנדרשים על פי ההנחיות. נא סייעו לנו לשמור על הכללים ועל בטחון כולם.

שבוע טוב ושקט לכולם

המרכז האקדמי שערי מדע ומשפט