תואר שני בלימודי משפט ללא משפטנים +חינוך*

במיוחד בתקופה הזו, הצורך בהבנת תחום המשפט אצל עובדי הוראה הוא חשוב מאי פעם, בימים בהם יש נהלים משתנים ומבלבלים הבנה בתחום המשפט והחוק יכול לבוא כיתרון משמעותי.

הכירו את התואר המיועד לציבור אנשי ההוראה בישראל, ונבנה מתוך הבנת צרכיהם, והתעמקות בסוגיות יום יומיות המוכרות לכל מורה. בכך, הוא מצייד את לומדיו בסט כלים פרקטי, המשכלל את עבודתם ואת הממשק שלהם עם גורמים רלוונטיים אחרים – הורים, תלמידים, ארגוני מורים, וארגונים מוניציפאליים וממשלתיים.
התואר מהווה פלטפורמה לשינוי קריירה ומעבר לעולמות ניהוליים, ייעוציים ואסטרטגיים.

במהלך הלימודים ננתח מגוון מקרי בוחן אקטואליים המעסיקים את הציבוריות הישראלית ואת אנשי החינוך בפרט, ונעודד את הסטודנטים להציג מקרי בוחן רלוונטיים הלקוחים מניסיונם המקצועי.

במסגרת התואר ילמדו בין היתר הנושאים הבאים:
• חוק זכויות התלמיד
• חינוך מיוחד
• חופש ביטוי של מורים
• קוד לבוש
• עצמאות בתי הספר והעומדים בראשם
• חינוך בייתי
• מסגרות חינוך אלטרנטיביות ופרטיות

בנוסף, יכלול התואר תחומי דעת נוספים מעולמות המשפטים, הרגולציה והניהול תכנית הלימודים גמישה ומותאמת לציבור המורים ועובדי החינוך.

*המל"ג אישר פתיחת התוכנית והענקת תואר שני ללא תזה (M.A) בלימודי משפט מותנית באישורה.

מועד הרשמה

סתיו 2020